HOIDOT

INTUITIOHOITO
INTUITIOHOITO

Tähän hoitomenetelmään kuuluu alkuhaastattelu, jonka pohjalta luon intuitioni avulla yksilöllisen hoitohetken kanssasi. Vahvoja teemoja 2 tunnin hoidossa ovat hengitys, tunteet ja kuulluksi tuleminen. Pysähdymme hetkeksi kiinnittämään huomion siihen, mitä keho haluaa ilmaista ja kertoa. Tuen sinua oman sisäisen äänesi löytämisessä, jolloin voit itse oivaltaa itsestäsi kivun syyn ja kenties sitä kautta saada helpotusta tunteeseen joka estää sinua elämästä elämääsi täysillä.

Hinta 70€  Kesto: 2h

NAVAJOTERAPIA
NAVAJOTERAPIA

Navajoterapia on Pohjois-Amerikan intiaanien käyttämä hoitomuoto. Navajot ja siouxit ymmärsivät kuinka ihminen pystyy sairastuttamaan itsensä tukahduttamalla energioitaan surun tai vihan seuraksena. Hoidolla pyritään tasapainottamaan ihmisen energioita. Hoidossa rummutetaan, käytetään savua sekä kevyitä sivelyitä.

Hinta: 60€ Kesto: 1,5 h

ÄITIMAAN SYLEILY
ÄITIMAAN SYLEILY

Äitimaan syleily äideille. Hoito on tarkoitettu kaikille äideille. Äiditkin tarvitsevat huolenpitoa, hengähdystä ja ymmärrystä, äitinä oleminen ei ole aina helppoa. Suuri vastuu lapsesta tuo elämäämme välillä isojakin murheita ja raskaita ajatuksia. Tässä hoidossa käärin sinut Äitimaan maadoittavaan syleilyyn sekä metsän eteerisiin tuoksuihin. Hengitämme tietoisesti ja olemme aidosti läsnä tässä ainutlaatuisessa hetkessä, takkatulen loimutessa. Hoito muotoutuu siinä hetkessä hoidettavan näköiseksi.

Hinta: 60€ Kesto: 1,5 h 

Lahjakortti
Lahjakortti
RAINDROP-HOITO
RAINDROP-HOITO

Hoito on rentouttava öljyhoito jossa yhdistyy muinainen tiibetiläinen vitaflex-tekniikka ja Lakota-intiaanien perinteinen hoitomuoto. Yli 80 puhdasta ja terapeuttisen asteen öljyä tiputetaan, kuin vesipisarat, hoidettavan selkärangalle. Hoidolla pyritään tasapainottamaan energioita ja antamaan lisää liikkuvuutta keholle. Hoito parantaa verenkiertoa, helpottaa jännitystiloja, lihasjumeja, vähentää stressiä sekä antaa hyvän unen.

Hinta: 70€ Kesto: 1 h

REIKI-HOITO
REIKI-HOITO

Reikihoito herkistää kykyämme kuunnella sisäisen intuition ääntä.
Se auttaa sairauksien ja vaikeuksien ymmärtämistä sekä syiden tiedostamista. Reikihoidon aikana koettu syvärentous laukaisee stressiä ja avaa energiatukkeumia. Näin ihmisen omat paranemisprosessit voivat nopeutua ja omat voimavarat lisääntyä. Reikihoito on lempeä ja sopii kaikille.

Hinta: 60€ Kesto: 1,5 h

SÄRKYNEEN SYDÄMEN HOITO
SÄRKYNEEN SYDÄMEN HOITO

Hoito on tarkoitettu kulkijalle, joka kokee olevansa sydämestään rikki. Jos olet mielestäsi jätetty, satutettu, yksin tai surullinen, pysähdy Henkien Taloon. Teen sinulle syvän läsnäolon ja kiitollisuuden tilassa intuitiivisen hoidon, joka auttaa sinua ymmärtämään, missä kohtaa olet polullasi menossa ja millaisilla valinnoilla.

Hinta: 60€ Kesto: 1,5 h


Anna rakkaalle ystävällesi, äidillesi, isällesi, perheenjäsenellesi tai vaikkapa pahimmalle kilpakumppanillesi hetki aikaa itsensä kanssa.

Osta lahjakortti Henkien Talolle. Voit valita lahjakorttiin jonkun tietyn hoidon, tai sitten voit valita sopivan summan ja lahjan saaja voi itse päättää mihin hoitoon tai tuotteisiin lahjakortin käyttää.


Varaa aika tai osta tuote

Varaa itsellesi aika tai osta lahjakortti haluamallasi sisällöllä.
Voit myös kysellä hoidoista ja muista tuotteista lisätietoja meiltä oheisella yhteydenottokaavakkeella.


Nähdään pian,
Suurella rakkaudella, Petra ja Miikkael