Young Living

ETEERISET ÖLJYT

Kuinka saan tuotteita:

Kun kirjaudut kauttani jäseneksi, lupaan ettet jää yksin taikapullojesi kanssa. Opastan sinua henkilökohtaisesti siinä kuinka voit käyttää öljyjä hyvinvointisi tukena ja kuinka teet myrkyttömät konetiskiaineet ja pyykinpesuaineet helposti itse.

Olet tervetullut ilmaisiin ideailtoihimme, täältä näet seuraavan illan ajankohdan. Tulen myös mielelläni pitämään kutsut luoksesi, jotta voit kertoa tästä upeasta asiasta ystävillesikin.

Jos haluat järjestää kutsut ja tutustua tuotteisiin, saat tietenkin emännän lahjan. Tilaa itsellesi lumoavat kutsut tästä>>

Meillä on ihana tiimi joka neuvoo ja antaa lisää käyttöideoita. Kaikki jotka kirjautuvat kauttani ja ostavat aloituspaketin saavat kiitokseksi lahjapullon.

Käytä jäseneksi kirjautumiseen asiakasnumeroani: 11369589

Näin pääset juuri minun opastettavaksi ja kuulet minun vinkkini. Jos koet kirjautumisen hankalana, voit soittaa minulle, niin tehdään se yhdessä p. 044-3535703 Petra Reiman

Kirjaudu tästä jäseneksi >>


Kokeile diffuuseria

Helppo ja vaivaton tapa tutustua eteeristen öljyjen hyvää tekevää vaikutusta on laittaa diffuuseri hetksi päälle ja siihen tippa tai kaksi lempi öljyä. Minulta saat lainata 1-2 päiväksi diffuuseria.

Luonnon vahva voima apunasi

Young Living -eteeriset öljyt ovat kuin kasvin veri, voimallista,
väkevää ja puhdasta kasviuutetta.

Perheemme käyttää Young Living:n eteerisiä öljyjä hyvinvoinnin tukena. Young Living on mahdollistanut meidän perheen kemikaalittomuuden ja samalla kunnioitamme myös luontoa, ettei jätevesistämme mene enää myrkkyjä maaperään.

Saamme itsemme ja kodin puhtaaksi ilman kaupan puhdistusaineita.

Tule sinäkin ihanien ympäristöystävällisten tuotteiden käyttäjäksi.
Lue lisää Young Living -tuotteista TÄSTÄ!


Young Living -eteeristen öljyjen käyttäjä kokemuksia:

"Terveet lapset,terve perhe.Kulkutaudit ovat pysyneet poissa.Meidän perheeseen on tullut myrkyttömyys,Luonnollisuus. -en tiedä toista parempaa työkaluaJolla kuka tahansa voi kotioloissa hoitaa oman perheen Pieniä ongelmia kuten kiukkua ja väsymystä pois."
-Krista-

"Öljyt ja öljytietoisuus ovat avanneet minun silmät siitä,Millaisen kemikaalikuormituksen alla sekä minä että perheeniOn ollut. Mukava harrastus josta on tullut elämäntapa,Uusia tuttavia ja ystäviä olen saanut öljyjen myötä. Öljyt yhdistävät.Paljon positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin sekä fyysisellä että henkisellä puolella."
-Pia-

"On kiva nähdä se hyöty ympärillä jonka öljyt ovat tuhonneet ihmisille.Se tunne kun otat astiat pesukoneesta eikä tarvitse miettiä kuinka paljon niihin onJäänyt pesuainetta. Tuotteet ovat tuhonneet meidän perheeseen mielenrauhaa."
-Niina-

Lisää tietoa Young Living -eteerisistäöljyistä ja -tuotteista löydät Young Living:n verkkosivuilta >>
tai voit myös olla minuun yheteydessä niin neuvon sinut alkuun; ota yhteyttä  >>