Young Living

ETEERISET ÖLJYT

Kuinka saan tuotteita:

KIRJAUDU JÄSENEKSI TÄSTÄ >> 

Kun kirjaudut kauttani jäseneksi, lupaan ettet jää yksin taikapullojesi kanssa. Opastan sinua henkilökohtaisesti siinä kuinka voit käyttää öljyjä hyvinvointisi tukena ja kuinka teet myrkyttömät konetiskiaineet ja pyykinpesuaineet helposti itse.

Olet tervetullut ilmaisiin ideailtoihimme, täältä näet seuraavan illan ajankohdan. Tulen myös mielelläni pitämään kutsut luoksesi, jotta voit kertoa tästä upeasta asiasta ystävillesikin.

Jos haluat järjestää kutsut ja tutustua tuotteisiin, saat tietenkin emännän lahjan. Tilaa itsellesi lumoavat kutsut tästä>>

Meillä on ihana tiimi joka neuvoo ja antaa lisää käyttöideoita. Kaikki jotka kirjautuvat kauttani ja ostavat aloituspaketin, saavat kiitokseksi lahjapullon.

Käytä jäseneksi kirjautumiseen asiakasnumeroani: 11369589

Näin pääset juuri minun opastettavaksi ja kuulet minun vinkkini. Jos koet kirjautumisen hankalana, voit soittaa minulle, niin tehdään se yhdessä p. 044-3535703 Petra Reiman

KIRJAUDU JÄSENEKSI TÄSTÄ >>

Kokeile diffuuseria

Helppo ja vaivaton tapa testata eteeristen öljyjen hyvää tekevää vaikutusta on laittaa diffuuseri hetkeksi päälle ja siihen tippa tai kaksi lempiöljyäsi. Minulta saat lainata diffuuseria 1-2 päiväksi.

Luonnon vahva voima apunasi

Young Living -eteeriset öljyt ovat kuin kasvin veri - voimallista,
väkevää ja puhdasta kasviuutetta.

Perheemme käyttää Young Livingin eteerisiä öljyjä ja muita tuotteita hyvinvointimme tukena. Young Living on mahdollistanut meidän perheemme kemikaalittomuuden, ja samalla kunnioitamme myös luontoa, ettei jätevesistämme pääse enää myrkkyjä maaperään.

Saamme itsemme ja kotimme puhtaaksi ilman kaupan puhdistusaineita.

Tule sinäkin ihanien ympäristöystävällisten tuotteiden käyttäjäksi.
Lue lisää Young Living -tuotteista TÄSTÄ!


Young Living -eteeristen öljyjen käyttäjäkokemuksia:

"Terveet lapset, terve perhe.Kulkutaudit ovat pysyneet poissa.Meidän perheeseen on tullut myrkyttömyys, luonnollisuus. En tiedä toista parempaa työkalua, jolla kuka tahansa voi kotioloissa hoitaa oman perheen pieniä ongelmia kuten kiukkua ja väsymystä pois."
-Krista

"Öljyt ja öljytietoisuus ovat avanneet silmäni sille, millaisen kemikaalikuormituksen alla sekä minä että perheeni olemme olleet. Mukava harrastus josta on tullut elämäntapa, uusia tuttavia ja ystäviä olen myös saanut öljyjen myötä. Öljyt yhdistävät. Paljon positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin sekä fyysisellä että henkisellä puolella."
-Pia

"On kiva nähdä se hyöty ympärillä jonka öljyt ovat tuoneet ihmisille. Se tunne kun otat astiat pesukoneesta eikä tarvitse miettiä kuinka paljon niihin on jäänyt pesuainetta. Tuotteet ovat tuoneet meidän perheeseen mielenrauhaa."
-Niina

Lisää tietoa eteerisistä öljyistä ja muista tuotteista löydät Young Livingin VERKKOSIVUILTA>>
Voit myös olla minuun yhteydessä niin neuvon sinut alkuun: OTA YHTEYTTÄ>>