HOIDOT

RAINDROP-HOITO
RAINDROP-HOITO

Hoito on rentouttava öljyhoito, jossa yhdistyy muinainen tiibetiläinen vitaflex-tekniikka ja Lakota-intiaanien perinteinen hoitomuoto. Yli 80 puhdasta ja terapeuttisen asteen öljyä tiputetaan, kuin vesipisarat, hoidettavan selkärangalle. Hoidolla pyritään tasapainottamaan energioita ja antamaan lisää liikkuvuutta keholle. Hoito parantaa verenkiertoa, helpottaa jännitystiloja ja lihasjumeja, vähentää stressiä sekä antaa hyvän unen.

Hinta: 70€ Kesto: 1 h


REIKI-HOITO
REIKI-HOITO

Reikihoito herkistää kykyämme kuunnella omaa sisäistä ääntämme. Se auttaa sairauksien ja vaikeuksien ymmärtämistä sekä syiden tiedostamista. Reikihoidon aikana koettu syvärentous laukaisee stressiä ja avaa energiatukkeumia. Näin ihmisen omat paranemisprosessit voivat nopeutua ja omat voimavarat lisääntyä. Reikihoito on lempeä ja sopii kaikille.

Hinta: 60€ Kesto: 1,5 h

ÄITI MAAN SYLEILY
ÄITI MAAN SYLEILY

Äiti Maan syleily äideille. Hoito on tarkoitettu kaikille äideille. Äiditkin tarvitsevat huolenpitoa, hengähdystä ja ymmärrystä - äitinä oleminen ei ole aina helppoa. Suuri vastuu lapsesta tuo elämäämme välillä isojakin murheita ja raskaita ajatuksia. Tässä hoidossa käärin sinut Äiti Maan maadoittavaan syleilyyn sekä metsän eteerisiin tuoksuihin. Hengitämme tietoisesti ja olemme aidosti läsnä tässä ainutlaatuisessa hetkessä, takkatulen loimutessa. Hoito muotoutuu siinä hetkessä hoidettavan näköiseksi.

Hinta: 60€ Kesto: 1,5 h 


OMA INTUITIO -HOITO
OMA INTUITIO -HOITO

Hoitomenetelmään kuuluu alkuhaastattelu, jonka pohjalta luon intuitioni avulla yksilöllisen hoitohetken kanssasi. Vahvoja teemoja tässä kahden tunnin hoidossa ovat hengitys, tunteet ja kuulluksi tuleminen. Pysähdymme hetkeksi kuuntelemaan, mitä keho haluaa ilmaista ja kertoa. Tuen sinua löytämään sisäisen äänesi, jolloin voit oivaltaa itsestäsi kivun syyn, ja kenties sitä kautta saada helpotusta tunteeseen, joka estää elämästä elämääsi täysillä. 

Hinta: 70€  Kesto: 2h


NAVAJOTERAPIA
NAVAJOTERAPIA

Navajoterapia on Pohjois-Amerikan intiaanien käyttämä hoitomuoto. Navajot ja siouxit ymmärsivät kuinka ihminen pystyy sairastuttamaan itsensä tukahduttamalla energioitaan surun tai vihan seuraksena. Hoidolla pyritään tasapainottamaan ihmisen energioita. Hoidossa rummutetaan ja käytetään savua sekä kevyitä sivelyitä.

Hinta: 60€ Kesto: 1,5 h

SÄRKYNEEN SYDÄMEN HOITO
SÄRKYNEEN SYDÄMEN HOITO

Hoito on tarkoitettu kulkijalle, joka kokee olevansa sydämestään rikki. Jos olet mielestäsi jätetty, satutettu, yksin tai surullinen, pysähdy Henkien Taloon. Teen sinulle syvän läsnäolon ja kiitollisuuden tilassa intuitiivisen hoidon, joka auttaa sinua ymmärtämään, missä kohtaa olet polullasi menossa ja millaisilla valinnoilla.

Hinta: 60€ Kesto: 1,5 h

Lahjakortti
Lahjakortti

Anna rakkaalle ystävällesi, äidillesi, isällesi, perheenjäsenellesi tai vaikkapa pahimmalle kilpakumppanillesi hetki aikaa itsensä kanssa.

Osta Lahjakortti Henkien Talolle. Voit valita lahjakorttiin jonkun tietyn hoidon, tai voit valita sopivan summan ja lahjan saaja voi itse päättää mihin hoitoon tai tuotteisiin lahjakortin käyttää.Varaa aika tai osta tuote

Varaa itsellesi aikaa tai osta lahjakortti haluamallasi sisällöllä.
Voit myös kysellä hoidoista ja muista tuotteista lisätietoja meiltä oheisella yhteydenottokaavakkeella.


Nähdään pian,
Suurella rakkaudella, Petra ja Miikkael