HOIDOT

RAINDROP-HOITO
RAINDROP-HOITO

Hoito on rentouttava öljyhoito, jossa yhdistyy muinainen tiibetiläinen vitaflex-tekniikka ja Lakota-intiaanien perinteinen hoitomuoto. Yli 80 puhdasta ja terapeuttisen asteen öljyä tiputetaan, kuin vesipisarat, hoidettavan selkärangalle. Hoidolla pyritään tasapainottamaan energioita ja antamaan lisää liikkuvuutta keholle. Hoito parantaa verenkiertoa, helpottaa jännitystiloja ja lihasjumeja, vähentää stressiä sekä antaa hyvän unen.

Hinta: 80€ Kesto: 1 h

SHAMAANIHOITO
SHAMAANIHOITO

Shamaanihoito on intuitiivinen hoitomuoto, jolla pyritään tasapainottamaan ihmisen energioita. Hoito tuo hoidettavalle juuri sen tiedon mitä hän siinä kohtaa elämänpolkuaan tarvitsee.  Hoidossa rummutetaan ja käytetään kosketusta ja hengitystä apuna. Teen hoidon suuressa rakkauden tilassa, sinun sieluasi kunnioittaen.

Hinta: 80€ Kesto: 1,5 h

REIKI-HOITO
REIKI-HOITO

Reikihoito herkistää kykyämme kuunnella omaa sisäistä ääntämme. Se auttaa sairauksien ja vaikeuksien ymmärtämistä sekä syiden tiedostamista. Reikihoidon aikana koettu syvärentous laukaisee stressiä ja avaa energiatukkeumia. Näin ihmisen omat paranemisprosessit voivat nopeutua ja omat voimavarat lisääntyä. Reikihoito on lempeä ja sopii kaikille.

Hinta: 80€ Kesto: 1,5 h


LAHJAKORTTI
LAHJAKORTTI

Anna rakkaalle ystävällesi, äidillesi, isällesi, perheenjäsenellesi tai vaikkapa pahimmalle kilpakumppanillesi hetki aikaa itsensä kanssa.

Osta lahjakortti Henkien talolle. Voit valita lahjakorttiin jonkun tietyn hoidon, tai voit valita sopivan summan ja lahjan saaja voi itse päättää mihin hoitoon tai tuotteisiin lahjakortin käyttää.Varaa aika tai osta tuote

Varaa itsellesi aikaa tai osta lahjakortti haluamallasi sisällöllä.
Voit myös kysellä hoidoista ja muista tuotteista lisätietoja meiltä oheisella yhteydenottokaavakkeella.


Nähdään pian,
Suurella rakkaudella, Petra ja Miikkael